Ulrika Larsson – frisör på Apoteksgatan 3

Dam, herr och barnklippning - Här är det lugnt och skönt att sitta ner.  Oavsett om du bara vill toppa eller byta frisyr så kan jag hjälpa dig.  Gammal som ung är välkommen.  Läs om vilka olika behandlingar jag använder mig av för att ge dig din perfekta frisyr.

Slingor – Genom att lägga slingor i håret kan du skapa skiftningar och melerande effekter. Man kan slinga hela håret eller bara vissa partier. Här används både hätta och folie beroende på vilket resultat som önskas.

Färgning – Kan användas för att täcka helt grått hår eller bara för att skapa en annan färgnyans.

Volymbehandling – En lättare form av permanent.  Bra för dig som har kort frisyr men som behöver ha ett litet lyft och volym. Resultatet blir mjuka och fylliga lockar.

Håruppsättning för fest och bröllop – Vid speciellt festliga tillfällen kan det vara guld värt att få hjälp med att skapa en snygg och välgjord frisyr som håller hela kvällen lång. Inga bekymmer och krångel, bara att komma hit och slå sig ner så fixar jag din drömuppsättning. Kontakta mig så att vi kan träffas för en kortare konsultation. Då kan vi gå igenom dina önskemål, e v  löshår, hårsmycken mm.

 

I alla behandlingar jag utför använder jag Cutrins produkter då de är speciellt framtagna för det nordiska håret och de växlande nordiska klimatet.  Jag har även deras produkter till försäljning så att du kan fortsätta vårda och styla ditt hår lätt hemma. Se under fliken produkter för utförlig produkt information.